Uleiul volatil integral de tămâie
Sanatate

Uleiul volatil integral de tămâie – practic, sigur, natural și eficient

Din timpuri străvechi, rășina arborelui de Tămâie era folosită ca remediu împotriva a numeroase boli. Tămâia este planta medicinală cel mai des menționată în Biblie, unde apare de nu mai puțin de 22 de ori. Eficiența sa terapeutică a fost confirmată și în zilele noastre unde, în urma studiilor, s-a dovedit că extractul din această plantă stimulează imunitatea, ajută în lupta împotriva bolilor neurologice, ameliorează durerile reumatice și este un puternic agent anti-cancer.

 

Uleiul de tămâie este obținut prin distilarea rășinii, obținându-se astfel un lichid transparent-gălbui, cu miros puternic și gust înțepător. Are aceleași proprietăți terapeutice ca și extractul de tămâie, dovedind așadar, calități reale în lupta cu leucemia, cu afecțiunile reumatice, dar și pentru îmbunătățirea stării psihice. Atunci când vreți să administrați acest ulei, este important să vă asigurați că este esențial și integral, acest lucru confirmându-i calitatea superioară și totodată eficiența.

 


Cum se administrează uleiul volatil integral de tămâie?

Există două moduri de a administra uleiul volatil integral de tămâie: intern sau extern.

Pentru a-l administra intern, este necesar ca acesta să fie dizolvat. Din uleiul volatil integral de tămâie se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei de măsline. Se folosesc doar uleiurile avizate pentru uz intern.

Extern, poate fi folosit în inhalații, aromatizări sau direct pe piele.

 

INHALAȚII:

Cantitatea de ulei volatil integral de tămâie folosită pentru administrarea internă – 3-4 picături, se pune într-o cană cu apă clocotită. Se folosește un prosop ce se pune pe cap, iar apoi se apropie nările, ușor, gradat de gura cănii, inspirându-se vaporii degajați timp de aproximativ 7 minute. De preferat este ca inhalațiile să se facă seara, înainte de culcare, într-o cameră aerisită.

Un alt timp de inhalație se face prin băi aromatizate. Se umple o cadă cu apă foarte fierbinte în care se pun câteva picături de ulei volatil integral de tămâie. Aburul astfel creat ajută la relaxare, la îmbunătățirea stării emoționale, la creșterea performanței intelectuale și la reducerea durerilor de cap.

 

AROMATIZARE:

Mai jos puteți viziona cum se face aromaterapia cu uleiul volatil integral de tămâie.

 

PE PIELE:

Este foarte important ca atunci când vreți să administrați uleiul volatil integral de tămâie direct pe piele, să vă asigurați că nu aveți nicio reacție alergică la acesta. Așadar, aplicați uleiul întâi pe o porțiune mică de piele.

Pentru a-l utiliza pe tot corpul sau pe suprafețe mari, trebuie amestecat în proporția 1:10 cu ulei gras (măsline, sâmburi de struguri sau argan) și apoi întins pe corp. Pentru suprafețe mici, cantitatea de ulei trebuie combinată în proporția 1:3, urmând ca zona să fie acoperită rapid cu o bucată de nailon. Este necesar să faceți acest lucru pentru a preveni evaporarea uleiului.

În cancer, se aplică ulei volatil integral de tămâie, amestecat în proporția 1:5 cu ulei de măsline, pe tumorile exteriorizate. Același amestec se aplică extern la încheieturile mâinilor, ale picioarelor, pe ceafă (se face un masaj foarte ușor, vreme de 5 minute, în sensul circulație venoase, de două ori pe zi).

Contra infecțiilor respiratorii sau urinare, uleiul volatil integral de tămâie trebuie administrat intern sau direct pe piele. Efectul este potențat dacă se combină uleiul de tămâie cu uleiul volatil de eucalipt.

 

Pentru mai multe informații despre tămâie, accesați următorul link: http://www.formula-as.ro/2017/1288/medicina-naturii-44/tamaia-medicamentul-miracol-22946

Click aici pentru a comanda uleiul volatil integral de tămâie.

19 thoughts on “Uleiul volatil integral de tămâie – practic, sigur, natural și eficient

 1. Irina spune:

  Buna ziua, in tratamentul leucemiei, cum recomandati folosirea uleiului de tamaie?

  1. LifeAdmin spune:

   Bună ziua, doamna Irina! Vă recomandăm cu căldură ca ADJUVANT în tratamentul prescris de către medicul specialist TĂMÂIE 10 MAX, din care să administrați câte 1-2 capsule, de două ori pe zi. De asemenea, puteți face și masaj cu uleiul esențial de Tămâie sacră diluat într-un ulei suport de Argan. Iar pentru o eficiență mai ridicată, vă recomandăm APICOL 12 GAMMA, produs al firmei noastre partenere ApicolScience, din care să administrați câte 1-2 lingurițe, de 2 ori pe zi. Produsul îl găsiți accesând următorul link: https://www.apicolscience.ro/produs/apicol12gamma-mierea-albastra/ . Vă stăm la dispoziție pentru mai multe informații aici sau la numărul de telefon 0736 371 516. Vă dorim multă sănătate și o zi cât mai frumoasă!

 2. Nadia spune:

  Pt noduli tiroidieni vascularizat este bun și cum… Cât timp se ia

  1. LifeAdmin spune:

   Bună ziua! Vă recomandăm să administrați uleiul esențial de Tămâie sacră și capsulele Tirodren. Uleiul esențial de Tămâie sacră se administrează de 2 ori pe zi câte, 3-4 picături. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar. Produsul Tirodren se ia astfel: câte 2 capsule, de 2 ori pe zi, dimineața și seara. O cură durează 6 săptămâni, putând fi repetată după 10 zile de pauză. Având în vedere că sunt noduli tiroidieni vascularizați, vă recomandăm să țineți legătura cu terapeutul. Multă sănătate!

 3. dobre_gyna spune:

  Buna ziua!Uleiul esential de tamaie se poate utiliza impreuna cu capsulele tamaie???

  1. LifeAdmin spune:

   Bună ziua! Da, se pot administra împreună. Multă sănătate!

 4. Daniela St spune:

  Buna ziua,am folosit ulei de tamaie pentru tuse seaca,am fost foarte multumita de produsul dvs. Il am in permanenta in casa.
  As dori sa mi recomandati un ulei pentru drenaj limfatic,ulei m-ar interesa daca aveti. Va multumesc.

  1. LifeAdmin spune:

   Bună ziua! Puteți să folosiți uleiul de masaj anticelulitic limfatic-dren. Multă sănătate!

 5. Coman spune:

  Am un calcul de 8mm la rinichiul stâng, am înțeles că uleiul volatil de tămâie. Ma poate ajuta sa îl elimin?
  Urologul mi-a spus că trebuie operație. Am auzit de acest produs pe care vreau să-l încerc. Mă poate ajuta? Mulțumesc!

  1. LifeAdmin spune:

   Bună ziua! Vă rugăm să luați în considerare opinia profesională a medicului urogol. Uleiul esențial de tămâie poate stimula dizolvarea pietrei și poate ameliora durerea, dar depinde de gravitatea acesteia și de tipul de pacient. Multă sănătate!

 6. Dinca spune:

  Am inteles ca uleiurile esentiale,in aromaterapie se folosesc in difuzoare speciale nu in lampi cu lumanare.

  1. LifeAdmin spune:

   Bună ziua! Uleiurile esențiale se pot folosi și în difuzorul de aromaterapie cu căldură. Dezavantajele acestei metode sunt: supravegherea continuă, schimbarea frecventă a lumânării și poziționare într-un loc ferit de accesul copiilor. Difuzorul de aromaterapie cu ultrasunete este cel mai eficient și ușor de folosit. Multă sănătate!

 7. Camelia spune:

  În combaterea cancerului de vezica și prostata cum se folosește?

  1. LifeAdmin spune:

   Bună ziua, din păcate nu vă putem da mai multe informații decât cele existente pe pagina produsului. Multă sănătate!

   1. Alina spune:

    Mulțumesc.

 8. Grad Corina spune:

  Buna ziua,
  Uleiul de tamaie se administrează înainte sau după masă și pe ce perioadă?

  1. LifeAdmin spune:

   Bună ziua! Nu e o regulă în ceea ce privește administrarea uleiului de Tămâie. Se poate administra și înainte și după masă, timp de cel puțin 3 săptămâni. Pentru ce afecțiune doriți să îl administrați ?

   1. Cimpoieru spune:

    Buna seara .Asi vrea sa va intreb ca ptr boala de ulcer varicos se poate folosi uleiul de tamaie ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *