Sanatate
Posted in

Oare am și eu paraziți intestinali?

Vermodren pentru paraziți intestinali
Posted in

„Oare am și eu paraziți intestinali?” Ți-ai pus și tu la un moment dat această întrebare? În timp ce unii dintre noi au ignorat pur și simplu această idee, alții au făcut investigații sau au decis să prevină apariția acestora. Ceea ce trebuie să știm este că existența paraziților în corpul uman este un lucru comun care poate fi prevenit sau tratat.
Paraziții intestinali sunt împărțiți în două categorii: viermi (numiți și helminți) și protozoare (ex: Giardia lamblia). Aceștia se dezvoltă și se înmulțesc doar într-o gazdă (om sau animal), hrănindu-se cu substanțele nutritive ale acestuia. Dimensiunile acestora pot varia de la dimensiuni de ordinul micronilor, până la mai mult de 10 de metri.

Cum îți dai seama că ai paraziți intestinali?

„Am și eu paraziți intestinali?” Dacă ai remarcat următoarele simptome, e posibil să ai paraziți intestinali:
– Constipație, diaree, gaze intestinale
– Dureri de burtă
– Febră ușoară
– Tuse
– Dureri de cap
– Greață
– Lipsa poftei de mâncare

Cum poți lua paraziți intestinali?

Paraziții intestinali se transmit foarte ușor, de cele mai multe ori pe cale digestivă. Dacă înoți în apă infestată sau bei apă contaminată, dacă nu speli bine fructele și legumele înainte să le consumi sau dacă nu prepari îndeajuns carnea (posibil deja infestată) paraziții pot intra în corpul tău.

Ce poți să faci?

– Ai grijă la regulile de igienă personală
– Spală bine fructele și legumele înainte să le consumi
– Bea doar apă filtrată (nu direct de la robinet)
– Spală-te bine pe mâini înainte de a mânca sau după ce ai folosit toaleta
– Ține o cură cu Vermodren pentru a elimina sau preveni orice parazit sau virus intestinal.

Cum e mai bine: medicamente sintetice sau naturale?

Cea mai comodă variantă pentru scăparea de acești paraziți, este apelarea la tratamente pe bază de medicamente sintetice. Ceea ce nu se știe însă despre acestea, este că, deși omoară viermii sau paraziții intestinali, ele sunt foarte toxice pentru organismul uman și în special pentru organismul copiilor. De aceea, un tratament natural, fără niciun fel de substanțe de sinteză este cel mai indicat, fiind blând cu organismul și totodată foarte eficient.

În plus, medicamentele chimice contra paraziților intestinali afectează ficatul, în timp ce medicamentele naturale sunt mai puțin agresive cu acesta. Unele tratamente naturale, cum ar fi produsul Vermodren, conțin ingrediente ce protejează ficatul, neavând așadar niciun efect nociv asupra lui. Vermodren are în compoziție uleiuri volatile integrale ce sunt protejate de bariera hepatică printr-o tehnologie inovatoare: înglobarea în pulvisul unor plante. Astfel, aceste uleiuri ajung în intestine nedegradate și cu efect maxim de distrugere asupra paraziților și protozoarelor.  Vezi aici detalii despre Vermodren.

Pentru informatii suplimentare, este indicat sa va adresati medicului specialist. Vermodren este un supliment alimentar.

Alătură-te conversației

Coș de cumpărături 0