Ulei de oregano salbatic
Sanatate

Cum administrez intern uleiul de oregano?

Cum administrez intern uleiul de oregano? Oregano, cunoscut și sub denumirea de sovârf, este o plantă care crește spontan pe pantele însorite de la poalele Carpaților și în zonele sudice ale Europei.

Administrarea internă a acestui ulei este un subiect foarte important. Pe cât de concentrat este, pe atât de agresiv poate fi cu epiteliile digestive. Pentru a evita problemele, vă recomandăm următoarele metode de administrare:

 • Dizolvat în ulei de măsline – 1-2 picături de ulei de oregano se pun într-o jumătate de linguriță ulei volatil de măsline. Amestecul format astfel se înghite dintr-odată.
 • Dizolvat în miere – se amestecă în 100 grame de miere douăzeci de picături de ulei de oregano sălbatic. Din acest preparat se consumă câte 2-4 lingurițe pe zi.
 • Dizolvat în apă –se pun două picături într-un pahar de apă (200 ml.). În plus, este bine să mai aveți încă un pahar cu apă la îndemână, pe care să o beți cu înghițituri mici după administrare. Astfel, puteți atenua senzația de arsură.
 • Administrat cu pâine – pe o bucățică de pâine, cu o dimensiune suficient de mică încât să o puteți înghiți ușor, se pune o singură picătură de ulei de oregano. Se înghite pe nemestecate.

În ce afecțiuni este util uleiul volatil de oregano

Uleiul volatil integral de oregano este forma naturală a acestui remediu, fiind pur și simplu ceea ce rezultă după antrenarea cu aburi a florilor proaspete de oregano. Acest ulei este foarte complex, având zeci de compuși volatili. Totodată, este bine tolerat de organism și are efecte terapeutice ample.

Ca atare, uleiul volatil integral de oregano este cel recomandat în terapie, fiind folosit cu succes pentru tratarea cistitelor, nefritelor sau pielo-nefritelor infecțioase, infecților bronșice ori pulmonare produsă de bacterii sau viruși, micozelor care afectează pielea capului, infecțiile cu un virus gripal etc.

Dacă vă surprindeți întrebându-vă „Cum administrez intern uleiul de oregano?”, acordați atenție și următorului aspect. Pentru consum intern, folosiți doar uleiurile volatile în formă naturală, numite integrale. Este esențial să fie avizate explicit pentru consumul intern, lucru înscris pe etichetă. Este mai sigur pentru consum intern și are efecte incomparabil mai puternice în terapie.

Click aici pentru a comanda uleiul volatil integral de oregano.

Pentru mai multe informații despre uleiul de oregano, accesați următorul link: http://www.formula-as.ro/2018/1336/medicina-naturii-44/uleiul-volatil-de-oregano-salbatic-sovarf-24342

Related Posts

14 thoughts on “Cum administrez intern uleiul de oregano?

 1. Vasile Diana spune:

  Buna ziua.Pt streptococice agalactiae,grupa b,,ce uleiuri esențiale recomandați?
  Mulțumesc.

  1. LifeAdmin spune:

   Bună ziua! Vă recomandăm să respectați indicațiile medicului specialist. Clienții au relatat rezultate bune obținute cu capsulele N-BIOT 1C și Astragal 10 Max. Produsele menționate mai sus sunt disponibile pe link-urile următoare: https://life-bio.ro/produs/n-biot-1c/ ; https://life-bio.ro/produs/astragal-10-max-120-capsule/ . Aceste suplimente naturale sunt adjuvante și trebuie administrate în paralel cu tratamentul prescris de către medic. Pordusele se pot comanda atât online, direct de pe link-urile anterioare sau telefonic, la numărul de telefon 0736 371 516. Vă dorim multă sănătate și o zi cât mai frumoasă!

 2. Oleg Balan spune:

  Cum administrez uleiul de oregano in eliminarea paraziților toxocara ?

  1. LifeAdmin spune:

   Bună ziua! Vă recomandăm să respectați indicațiile medicului specialist. Clienții au relatat rezultate bune obținute cu produsul Vermodren. Mai multe informații despre acest produs puteți găsi aici: https://life-bio.ro/produs/vermodren-2/ . Comanda se poate plasa atât online, accesând link-ul anterior, cât și telefonic la numărul de telefon 0736 371 516. Vă dorim multă sănătate și o zi cât mai frumoasă!

 3. ENACHE FLORIN spune:

  Pe ce durata este recomandat sa se poate administra acest ulei ?

  1. LifeAdmin spune:

   Bună ziua, doamnule Florin! Puteți să țineți cure de câte 2 săptămâni cu acest produs, urmând modul de administrare de pe cutia produsului. După cele 2 săptămâni puteți să faceți o pauză de 2-3 săptămâni și să reluați cura. Vă stăm la dispoziție pentru mai multe informații aici sau la numărul de telefon 0736371516. Vă dorim multă sănătate și o zi cât mai frumoasă!

 4. elenadragoi2008 spune:

  Bună ziua. Imi puteți spune dacă iau ulei de oregano intern și mai iau și alte uleiuri (forgive /motivate?) are vreun efect advers sau nu contează, la câte ore le pot lua?
  Mulțumesc

  1. LifeAdmin spune:

   Bună ziua! Pot fi administrate împreună, acestea nu au efecte adverse. Multă sănătate!

   1. elenadragoi2008 spune:

    Bună ziua
    Îmi spuneți va rog dacă pot sa amestec Uleiurile și cum trebuie sa le diluez, de exemplu dacă iau oregano și vreau și salvie sau nvir, le pun pe toate într-o linguriță de miere/ulei sau pun mai multă miere? Sau trebuie sa le iau separat? Sau pot sa le pun în capsule vegetale și sa le înghit? Cate picături din fiecare ar trebui sa pun în acest caz. Mulțumesc mult
    Mulțumesc.

 5. marlena spune:

  buna ,oregano este bun pentru cancerul pulmonar

  1. LifeAdmin spune:

   Bună, Marlena! Uleiul esențial de tămâie sacră și uleiul esențial de eucalipt sunt principalele uleiuri pe care le puteți folosi pentru această afecțiune. De asemenea, benefice sunt si uleiurile esențiale de dafin, salvie și rozmarin. Multă sănătate și toate cele bune!

 6. Dia spune:

  Buna ziua, pentru tratament candida cat timp de poate lua. Multe indicatiii sunt a nu de depasi 14 zile, dar Daca opresc administrarea, recidiveaza.

  1. LifeAdmin spune:

   Bună ziua! Vă recomandăm să țineți o lună de zile o cură cu uleiul esențial de Oregano, iar în perioada de pauză să administrați produsul Propolis în miere, de la firma noastră parteneră ApicolScience, pe care îl puteți găsi, aici https://www.apicolscience.ro/produs/propolis-ultra-in-miere/. Din acesta se administrează câte ½–3 lingurițe /zi. Însă, dacă aveți nevoie de mai multe informații ne puteți contacta la numărul de telefon 0736 371 516. Multă sănătate!

 7. Adrian spune:

  Buna ziua,
  Îmi puteti slune daca un exces de ulei de oregano poate afecta mirosul ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *