Sanatate
Posted in

Cum administrez intern uleiul de oregano?

Ulei de oregano salbatic
Posted in

Cum administrez intern uleiul de oregano? Oregano, cunoscut și sub denumirea de sovârf, este o plantă care crește spontan pe pantele însorite de la poalele Carpaților și în zonele sudice ale Europei.

Administrarea internă a acestui ulei este un subiect foarte important. Pe cât de concentrat este, pe atât de agresiv poate fi cu epiteliile digestive. Pentru a evita problemele, vă recomandăm următoarele metode de administrare:

  • Dizolvat în ulei de măsline – 1-2 picături de ulei de oregano se pun într-o jumătate de linguriță ulei volatil de măsline. Amestecul format astfel se înghite dintr-odată.
  • Dizolvat în miere – se amestecă în 100 grame de miere douăzeci de picături de ulei de oregano sălbatic. Din acest preparat se consumă câte 2-4 lingurițe pe zi.
  • Dizolvat în apă –se pun două picături într-un pahar de apă (200 ml.). În plus, este bine să mai aveți încă un pahar cu apă la îndemână, pe care să o beți cu înghițituri mici după administrare. Astfel, puteți atenua senzația de arsură.
  • Administrat cu pâine – pe o bucățică de pâine, cu o dimensiune suficient de mică încât să o puteți înghiți ușor, se pune o singură picătură de ulei de oregano. Se înghite pe nemestecate.

În ce afecțiuni este util uleiul volatil de oregano

Uleiul volatil integral de oregano este forma naturală a acestui remediu, fiind pur și simplu ceea ce rezultă după antrenarea cu aburi a florilor proaspete de oregano. Acest ulei este foarte complex, având zeci de compuși volatili. Totodată, este bine tolerat de organism și are efecte terapeutice ample.

Ca atare, uleiul volatil integral de oregano este cel recomandat în terapie, fiind folosit cu succes pentru tratarea cistitelor, nefritelor sau pielo-nefritelor infecțioase, infecților bronșice ori pulmonare produsă de bacterii sau viruși, micozelor care afectează pielea capului, infecțiile cu un virus gripal etc.

Dacă vă surprindeți întrebându-vă „Cum administrez intern uleiul de oregano?”, acordați atenție și următorului aspect. Pentru consum intern, folosiți doar uleiurile volatile în formă naturală, numite integrale. Este esențial să fie avizate explicit pentru consumul intern, lucru înscris pe etichetă. Este mai sigur pentru consum intern și are efecte incomparabil mai puternice în terapie.

Click aici pentru a comanda uleiul volatil integral de oregano.

Pentru mai multe informații despre uleiul de oregano, accesați următorul link: https://www.formula-as.ro/2018/1336/medicina-naturii-44/uleiul-volatil-de-oregano-salbatic-sovarf-24342

Alătură-te conversației

Coș de cumpărături 0