Sanatate
Posted in

Cele mai frecvente întrebări în cura cu FORTE

Cele mai frecvente întrebări în cura cu Forte
Posted in

Întrebări frecvente în cura cu Forte: Cât timp durează o cură?

O cură durează minimum 30 de zile, această perioadă fiind suficientă pentru a simți principalele efecte ale acestui preparat, adică: creșterea apetitului sexual, declanșarea unei erecții ferme și menținerea sa perioade tot mai îndelungate, îmbunătățirea controlului asupra ejaculării. Dacă aveți o vârstă înaintată, boli cardiace cronice, o intoxicație medicamentoasă cronică, de natură să producă impotență, este recomandată cura de 90 de zile cu FORTE. Aceeași cură de trei luni este recomandată și celor care au luat vreme îndelungată steroizi, celor care au abuzat de medicamente chimice sau de alcool pentru a avea erecții de moment. De asemenea, dacă vă confruntați cu tulburări de erecție de mai mult de un an, este recomandat să țineți cura de lungă durată (90 de zile). Aceasta se poate repeta dupa alte 30 de zile de pauză.Imagini pentru erectie

Întrebări frecvente în cura cu Forte: Produsul acționează și instantaneu, putând fi luat numai la “nevoie”?

Da, de multe ori FORTE acționează nu instantaneu (pentru orice preparat e nevoie de un timp de asimilare), dar în 60-90 minute, cu condiția să fie luat pe stomacul gol și să aveți o digestie normală, adică fără tulburări de motilitate gastro-intestinală, dispepsie etc. Totuși, scopul său principal este o stare amplă de sănătate sexuală și o potență stabilă, pe termene lungi și foarte lungi. Majoritatea bărbaților își doresc sau, cel puțin, cred că își doresc efecte rapide în acest domeniu. În realitate, dezideratul lor este o viață sexuală împlinită și sănătoasă. De asemenea, vor  posibilitatea de a avea erecție oricând. Nimeni nu-și dorește necesitatea unor pastile luate la repezeală și timpi penibili de așteptare să își facă efectul. Or FORTE exact acestui deziderat răspunde. Produsul nu numai că ajută  bărbații să aibă o erecție, ci și o viață sexuală normală, împlinită.

Întrebări frecvente în cura cu Forte: În cât timp apar primele rezultate?

Cel mai frecvent, rezultatele apar în 15-30 de zile, dar aceste cifre nu sunt obligatorii. Explicația constă în faptul că fiziologia fiecărui bărbat răspunde diferit. Cele mai evidente rezultate sunt, în ordinea lor cronologică: apariția și creșterea duratei erecțiilor la trezirea din somn (așa numitele “erecții matinale”), mărirea apetitului sexual, îmbunătățirea fermității erecției, reducerea timpilor de intrare în erecție, mărirea controlului în timpul actului sexual și, conex cu aceasta, mărirea duratei actului sexual.

Trebuie ținută o alimentație specială în timpul curei?

Mai ales în cazul impotenței vasculare, este esențial să respectați indicațiile de alimentație ale medicului cardiolog. De asemenea, dacă impotența apare ca o consecință a obezității, ținerea sub control a alimentației este esențială. În rest, este bine să nu consumați produse alimentare de tip industrial. Așadar, evitați produsele care conțin hormoni de creștere (feminini), prezenți adesea în carnea, laptele și ouăle din fermele intensive. De asemenea, dulciurile în exces, aditivii (E-urile) de gust, aromă, afânătorii pot afecta potența negativ.

Mai multe informații despre Forte, găsiți aici: https://bit.ly/2VI1Yec

Află tot ceea ce îți trebuie de la un medicul specialist, Paula Popiel. Îți răspundem în cel mai scurt timp! Accesează https://bit.ly/2w5pMtc

Alătură-te conversației

Coș de cumpărături 0