Sanatate
Posted in

Remediu natural pentru tratarea dependenței de alcool: Alcooldren

Posted in

Aproape oricine cunoaște cel puțin o persoană care suferă de alcoolism. Este o dependență cu efecte grave pe o mulțime de paliere. Însă este mai puțin cunoscut faptul că există remedii naturale pentru dependența de alcool. Articolul prezintă Alcooldren sau răspunsul naturii la una dintre cele mai răspândite probleme ale oamenilor. Citește articolul și află de ce acest remediu natural s-ar putea să fie ceea ce căutai de mult timp, indiferent că vrei să ajuți un membru al familiei tale, un prieten, un cunoscut, sau pur și simplu îți dorești să știi de ce Alcooldren funcționează pentru dependența de alcool.

Cifre despre dependența de alcool

Dependența de alcool este un subiect dificil de discutat în multe familii, iar tratarea afecțiunii poate fi un proces complicat și de durată. Din păcate, alcoolismul afectează o mulțime de oameni de pe întreg globul, iar cifre recente arată o realitate îngrijorătoare:

58 de milioane de oameni din spațiul european consumă alcool în cantități însemnate, din care 23 de milioane sunt dependenți de alcool.

Alcoolismul afectează, potrivit datelor, mai mult bărbații decât femeile, iar dependența de alcool produce efecte grave, atât pentru propria sănătate, cât și pentru cei din jur. În plus, dependența de alcool declanșează și alte efecte negative pe termen lung, cu implicații economice, sociale, șamd. Soluțiile pentru tratarea dependenței de alcool sunt variate, dar e posibil să nu dea rezultate pentru toți cei care doresc și încearcă să renunțe la consumul de alcool. În ajutorul acestor oameni poate veni, din nou, natura.

De exemplu, știați că extractul de Pueraria Lobata are uimitorul efect de a induce organismului refuzul de ingera alcool? Extractul de Pueraria Lobata și alte ingrediente naturale intră în compoziția Alcooldren, sau adjuvantul în tratarea dependenței de alcool.

Alcooldren – patru ingrediente puternice

Remediul natural care ajută la tratarea dependenței de alcool se numește Alcooldren și se administrează sub formă de capsule. Compoziția Alcooldren acționează pentru diminuarea dependenței de alcool, fiind recomandat atât consumatorilor ocazionali, cât și celor constanți. Este un produs natural, așadar nu afectează ficatul, ci îl susține.

Alcooldren are următoarele funcții:

 • accelerează procesul de eliminare a alcoolului din organism
 • stimulează refacerea ficatului
 • Stimulează refacerea sistemului nervos
 • Susține ficatul

În compoziția Alcooldren se regăsește extractul de Kudzu și alte substanțe cu efecte benefice. Patru ingrediente puternice recomandă Alcooldren ca fiind eficient în combaterea dependenței de alcool:

 1. Extractul de Pueraria Lobata: izoflavonele din această plantă au uimitorul efect de a induce organismului REFUZUL DE A INGERA ALCOOL.
 2. Extractul și pulberea de Sunătoare: diminuează dependența psihică de alcool, ajută la ruperea subiectului de anturajul nefast și de obiceiul de a consuma alcool.
 3. Extractul de Armurariu: standardizat în silimarină – 80% – este un puternic regenerativ hepatic și ajută la repararea daunelor produse la nivelul ficatului de consumul excesiv de alcool.
 4. Extractul de Brusture: este un extraordinar catalizator al eliminării substanțelor toxice, inclusiv a alcoolului din organism.

Miraculosul extract de Kudzu din compoziția Alcooldren

În concluziile studiului denumit “O singură doză de extract de Kudzu reduce consumul de alcool într-un context de consum excesiv”, autorii notează faptul că:

Aceste date se adaugă la dovezile clinice din ce în ce mai numeroase conform cărora extractul de Kudzu poate fi o farmacoterapie adjuvantă sigură și eficientă pentru abuzul și dependența de alcool.”

Din studiile realizate, s-a dovedit că extractul de Kudzu are capacitatea de a reduce pofta de alcool și, mai mult decât atât, volumul de alcool consumat. În plus, Kudzu este bogat în compuși care au efecte antioxidante și protectoare asupra ficatului, prevenind astfel apariția bolilor hepatice.

Un alt studiu arată că “…extract standardizat de Kudzu (NPI-031) reduce consumul de alcool la bărbații care nu caută tratament și care sunt mari consumatori de alcool.” (Sursa aici). Acest studiu a fost realizat după ce cercetătorii demonstraseră anterior că “tratamentul pe termen scurt cu un extract standardizat de Kudzu (NPI-031) a redus consumul de alcool la bărbați și femei într-un cadru natural”.

La ce poate duce consumul excesiv de alcool

Fumatul, consumul de alcool și anumite medicamente pot cauza afecțiuni grave ficatului. În timp, aceste leziuni pot duce la ciroza hepatică – o afecțiune cronică care distruge celulele hepatice și afectează capacitatea ficatului de a funcționa normal. Persoanele cu ciroză hepatică sunt predispuse la dezvoltarea cancerului de ficat. În unele cazuri, ciroza hepatică poate fi tratată, dar în alte cazuri, poate duce la moartea pacientului.

Alcooldren abordează atât dorința de a consuma excesiv alcool datorită compoziției sale unice, dar are simultan funcția de a proteja ficatul.

Eliberarea de sub teroarea dependenței de alcool: ce se poate face în plus

Printre acțiunile care pot veni în sprijinul celor afectați, sprijinul celor din jurul persoanei afectate este recomandat. Prin înțelegere și susținere se poate obține eliberarea de sub teroarea dependenței de alcool. În plus, natura are întotdeauna o posibilă soluție pentru cei care doresc să o găsească. Ca acțiuni în plus se recomandă pentru eliminarea dependenței de alcool:

 • ajutorul medicului specialist
 • medicație prescrisă de un medic
 • Grupuri de suport, online sau cu prezență fizică
 • Intervenții de conștientizare a problemei din partea celor apropiați

Mai multe detalii despre ce se poate face în plus sunt disponibile aici.

Lupta cu o dependență nu este niciodată simplă sau ușoară, indiferent că vorbim despre alcool, fumat, sau alte vicii. Tiparele de consum de alcool pot varia de la persoană la persoană, dar natura ne pune la dispoziție întotdeauna remedii ce se pot dovedi eficiente. Este firesc să căutăm soluții pentru a-i ajuta pe cei dragi sau apropiați. Alcooldren poate fi remediul natural cu rezultate eficiente pentru cei afectați de dependența de alcool.

Așteptăm impresiile tale despre Alcooldren în comentarii, mai jos, sau folosind pagina noastră de contact. Sănătate multă!

Surse:
Studiu: A Single Dose of Kudzu Extract Reduces Alcohol Consumption in a Binge Drinking Paradigm
Studiu: A standardized Kudzu extract (NPI-031) reduces alcohol consumption in nontreatment-seeking male heavy drinkers
Raport Iunie 2021 despre consumul de alcool: https://insp.gov.ro/download/cnepss/stare-de-sanatate/determinantii_starii_de_sanatate/alcool_si_droguri/alcool/ANALIZA-DE-SITUATIE-ALCOOL-2021.pdf
https://www.healthline.com/health/most-important-things-you-can-do-help-alcoholic

Alătură-te conversației

Coș de cumpărături 0