Sanatate
Posted in

Celulită? Drenajul limfatic poate fi soluția. Descoperă informații noi

Posted in

Drenajul limfatic este o procedură non invazivă cu beneficii multiple pentru sănătate. Celulita, edemul (retenția de apă), scăderea imunității organismului, obezitatea – se numără printre afecțiunile pe care drenajul limfatic le poate remedia cu succes. Citește articolul și află detalii despre singurul tratament non-invaziv cu rezultate demonstrate împotriva celulitei, precum și despre uleiul conceput special să potențeze beneficiile masajului limfatic.

Beneficiile mesajului limfatic pentru sănătate

Există multiple beneficii ale masajului limfatic asupra organismului uman. Una dintre cele mai importante este stimularea circulației sanguine și a fluxului limfatic. Limfa este un fluid albicios care conține celule ale sistemului imunitar și ajută la combaterea infecțiilor. Limfa se formează în timp ce sângele circulă prin țesuturi și este circulată prin intermediul vaselor limfatice.

Masajul limfatic ajută la stimularea circulației limfatice și la drenarea fluidelor în exces din țesuturi.

Celulita – o reală problemă estetică

Celulita este o problemă estetică vizibilă după acumularea de grăsime în celulele adipoase. Aceasta se întâmplă din cauza unui flux sanguin și limfatic deficitar. Dar celulita nu este grăsime, ci reprezintă “doar gropițele și umflăturile care se văd atunci când grăsimea este împărțită în mici buzunare în piele”, conform chirurgului american Matthew Schulman (sursa aici). Celulita afectează mai mult femeile decât bărbații și, din păcate, pierderea în greutate nu influențează aspectul de coajă de portocală. Dar, din fericire, există soluția masajului limfatic.

Masajul limfatic este o metodă eficientă de tratare a celulitei, întrucât stimulează circulația sanguină și limfatică. În prezent:

“Masajul limfatic, efectuat în mod regulat, este singurul tratament non-invaziv care poate reduce celulita. Auto drenajul limfatic cu o perie de corp este simplu de făcut acasă și eliberează lichidul blocat în țesutul dermului pielii”.

Sursa: skinbodyhealth.com


Uleiul natural special pentru masajul limfatic și tratarea celulitei

Limfatic-dren este un ulei natural utilizat cu succes în masajul limfatic datorită compoziției sale unice. Limfatic-dren ulei este un produs natural, fără efecte secundare și poate fi folosit zilnic. Creat din substanțe 100% naturale, în compoziția Limfatic-dren se regăsesc substanțe culese din farmacia naturii, cu efecte benefice, demonstrate de știință. Uleiul Limfatic-dren a fost conceput special pentru a susține masajul limfatic realizat frecvent, fiind un produs dedicat rezultatelor vizibile contra celulitei.

Limfatic-dren face parte dintr-o gamă de produse care susțin drenajul limfatic și acționează pentru eliminarea din organism a reziduurilor de metabolism, dar și ca antiinflamatoare naturale, toate conținând ingrediente naturale, cu efecte demonstrate.

Compoziția unică Limfatic-dren este disponibilă în formă de: ulei de Masaj Anticelulitic, capsule și cremă.

Limfatic-dren capsule este recomandat pentru stimularea imunității, scăderea în greutate, eliminarea excesului de apă din organism și ca adjuvant în diabet.

Limfatic-dren cremă este recomandat în celulită, edeme ale membrelor, reumatism și drenaj limfatic.

Limfatic-dren ulei are aceleași efecte ca și crema, diferența este că e mai ușor de folosit la masaj, pentru că nu se absoarbe la fel de ușor în piele, iar masajul se poate realiza într-un timp mai îndelungat.

Cum reușește Limfatic-dren să ofere rezultate vizibile

Realizat în laboratoarele Life, uleiul Limfatic-dren este realizat din ingrediente 100% naturale într-o “formulă câștigătoare” ce conține, printre altele: extract natural de fructe de Arctium lappa, ulei esențial din coji de lămâie, extract de mușețel, arnică. Efectele benefice din formula câștigătoare Limfatic-dren sunt susținute de știință:

  • Extract din fructe Arctium lappa: în articolul cu titlul Extractul natural de fructe Arctium lappa îmbunătățește semnele clinice ale îmbătrânirii pielii, cercetătorii notează că “datele noastre arată că tratamentul topic cu un extract natural de fructe de A. lappa îmbunătățește semnificativ metabolismul matricei extracelulare dermice și duce la o reducere vizibilă a ridurilor in vivo.”
  • Ulei esențial din coji de lămâie atenuează inflamația pielii, iar concluziile unui studiu arată că: (…) au fost sintetizate o serie de esteri de eugenol (ST1-ST7) și cloroeugenol (ST8). Dintre toți derivații, ST8 (…) a prezentat cea mai puternică activitate antiinflamatoare fără niciun efect citotoxic. ST8 poate fi un candidat terapeutic util pentru tratamentul inflamației pielii”.
  • Extract de mușețel: recunoscut pentru multiplele sale efecte benefice și în special pentru efectul antiinflamator, așa cum reiese și din acest studiu, în cadrul căruia au fost verificate siguranța și potențialul antiinflamator al acestei plante atât de darnică.
  • Arnică: cu efecte în aplicarea locală după efort fizic susținut, așa cum reiese și din studiul al cărui scop a fost să determine dacă arnica topică este eficientă în reducerea durerii, inflamațiilor și leziunilor musculare. Participanții au raportat mai puțină durere, arnica nu a afectat performanța fizică și a demonstrat posibilitatea de a oferi o ameliorare a durerii.

Ulei de masaj Anticelulitic Limfatic-dren

Celulita produce o mulțime de neplăceri, iar încercarea de a o elimina poate însemna un efort pe termen lung. Cu ajutorul unui stil de viață sănătos, care include sportul și alimentația sănătoasă, dar și cu ajutorul masajului limfatic, succesul este doar o chestiune de timp. Cu siguranță, celulita nu va dispărea așteptând. Dacă vrei să obții pielea frumoasă și netedă într-un mod non invaziv, poți apela cu încredere la masajul limfatic. Realizat corespunzător, cu ajutorul uleiului Limfatic-dren, conceput special pentru rezultate vizibile, eforturile tale de a elimina celulita nu vor fi doar o altă încercare.

Toată gama Limfatic-dren susține drenajul limfatic și acționează ca antiinflamatoare naturale. Descoperă uleiul Limfatic-dren și începe azi să-ți îngrijești pielea cu cele mai bune soluții pe care natura ni le pune la dispoziție.

Îți mulțumim că ai citit articolul nostru și te rugăm să ne împărtășești impresiile tale, mai jos, în comentarii. Ar putea ajuta o altă persoană, aflată în căutare de răspunsuri și soluții la problemele pe care le putem rezolva ușor atunci când cerem ajutorul naturii.

Surse:
https://www.womenshealthmag.com/beauty/a19914662/cellulite-tips/
https://www.skinbodyhealth.com/how-to-fight-cellulite/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6780838/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2846142/
https://www.researchgate.net/publication/23790641_Natural_Arctium_lappa_fruit_extract_improves_the_clinical_signs_of_aging_skin
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23947690/

Alătură-te conversației

Coș de cumpărături 0