Sanatate
Posted in

Imunitate de fier cu ajutorul naturii: 10 uleiuri într-o formulă concentrată

Posted in

Dacă ești în căutarea unui mod natural de a-ți întări sistemul imunitar, atunci uleiurile esențiale sunt o alegere excelentă. Uleiurile esențiale sunt concentrate și oferă o gamă largă de beneficii pentru sănătate, inclusiv îmbunătățirea circulației și stimularea sistemului imunitar. Dar pentru un sistem imunitar puternic, e necesar să folosești uleiurile esențiale corespunzătoare.

Articolul indică tipurile de uleiuri considerate foarte eficiente pentru întărirea imunității. Uleiurile esențiale de Mentă, Salvie, Eucalipt, Oregano, Arbore-de-ceai se află pe lista celor mai bune uleiuri pentru întărirea și protejarea imunității. Află de ce, dar și ce se întâmplă când 10 remedii naturale își unesc forțele într-o formulă unică.

Citește mai departe și află detalii despre formula concentrată cu 10 plante puternice, creată în laboratoarele LIFE, pentru imunitatea ta de fier.

Ce înseamnă o imunitate puternică?

Imunitatea este capacitatea organismului de a lupta împotriva infecțiilor și a altor boli. Sistemul imunitar este compus din celule, țesuturi și organe care lucrează împreună pentru a proteja corpul de atacuri din exterior. Imunitatea este un sistem complex, care începe să se dezvolte în timpul vieții intrauterine și continuă să se maturizeze până la vârsta adultă. Există mai multe moduri în care puteți întări sistemul imunitar, cum ar fi:

 • Alimentație sănătoasă, echilibrată, bogată în nutrienții necesari organismului
 • Stil de viață activ, din care mișcarea și sportul fac parte în mod constant
 • Odihnă suficientă și evitarea factorilor de stres
 • Evitarea viciilor, precum fumatul și consumul excesiv de alcool
 • Utilizarea remediilor naturale, precum uleiurile esențiale pentru stimularea sistemului imunitar

Întărirea imunității în mod natural

Pentru a fi puternic, sistemul imunitar are nevoie de resurse puternice pe care să se bazeze. La începutul pandemiei, un autor indica necesitatea utilizării resurselor din natură pentru întărirea imunității.

Într-un articol, publicat în iulie 2020, când posibilitatea vaccinării împotriva Covid-19 era încă îndepărtată, autorul sublinia faptul că deținem “cunoștințe de bază rezonabile pentru a începe cel puțin să instituim măsuri care ar putea preveni sau atenua infecțiile cu COVID-19”. Autorul scria că se poate lupta împotriva virusului prin starea sănătoasă a organismului, care oferă cea mai bună reacție imunitară posibilă. Situația pandemiei a deschis amplul dialog asupra importanței sistemului imunitar.

Întărirea sistemului imunitar peste noapte sau grija pentru imunitate doar atunci când avem nevoie de apărarea puternică, nu este o acțiune sustenabilă. Pentru un sistem imunitar de fier, putem apela permanent la remediile pe care ni le oferă natura, nu numai atunci când suntem bolnavi.

Din acest motiv, în laboratoarele Life a fost creat Life-N-Vir 10 Forte, din resurse 100% naturale: nu mai puțin de 10 plante, cu rezultate bazate pe cercetări științifice intră în compoziția unică. Formula Life-N-Vir 10 oferă sprijin permanent celor care doresc să-și întărească imunitatea și să se protejeze împotriva virusurilor.

10 plante puternice într-o combinație realizată cu cea mai mare grijă

Din compoziția produsului N-Vir 10 Forte fac parte uleiuri esențiale din următoarele plante:

 1. Oregano
 2. Brad siberian
 3. Eucalipt
 4. Mentă
 5. Arbore de ceai
 6. Cuișoare
 7. Salvie
 8. Ravintsara
 9. Portocală dulce

Forța compoziției unice Life-N-Vir 10 Forte, disponibilă în două forme

Diferența dintre capsule-amestec de uleiuri esențiale Life-N-Vir 10 Forte

Sub formă de capsule, Life-N-Vir 10 Forte conține și uleiuri purtătoare: uleiul de sâmburi de struguri, uleiul de floarea soarelui și uleiul de argan. Uleiul purtător este un ulei vegetal, presat la rece, în care se pot dilua uleiurile esențiale. Se numește “purtător” deoarece poartă moleculele volatile din uleiul esențial în zona de acțiune a organismului.

Uleiul purtător este extras din părțile uleioase sau “grase” ale unei plante, de obicei din semințe, sâmburi sau nuci. Astfel, uleiul purtător este diferit de uleiul esențial prin faptul că uleiul esențial este un lichid volatil.

Produsele din gama N-Vir 10 Forte sunt realizate în laboratoarele Life ce dețin, în prezent, cel mai complex portofoliu de uleiuri esențiale din România. Aici sunt folosite numai ingrediente procesate în Uniunea Europeană, cu o calitate atestată prin studii științifice, în laboratoare de prestigiu. Uleiurile esențiale Life sunt avizate de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului, fiind printre puținele uleiuri de pe piață care pot fi consumate intern.

Cum acționează N-Vir 10 Forte

Principiul acțiunii formulei N-Vir 10 Forte este cel al acțiunii sinergice: împreună suntem mai puternici. N-Vir 10 Forte colectează tot ce au mai bun de oferit sănătății uleiurile esențiale din plantele selectate și devin resursa de bază a organismului pentru:

 • Sprijinirea și întărirea imunității
 • Protecție împotriva virusurilor, gripei și a Covid-19

În produsele N-VIR 10 FORTE, uleiurile de oregano, cuișoare, arbore de ceai și salvie atacă structura proteică a virusurilor, blochează multiplicarea lor și le dezactivează. Uleiurile sunt eliberate prin căile respiratorii, acționează și ca un decongestionant nazal și creează un scut protector. Totodată, eliberarea treptată a uleiurilor din compoziție stimulează respirația.

Cum funcționează ingredientele din formula concentrată N-Vir 10 Forte?

Salvia este o plantă cu rădăcini adânci, ce pot atinge sau depăși 1 metru. Este o plantă perenă, bogată în nutrienți, în special vitamina K, deși este săracă în calorii.

În cadrul unui studiu, cercetătorii au analizat extracte de salvie sălbatică și cultivată, iar: rezultatele obținute indică faptul că activitatea antivirală a salviei cultivată nedistilată implică inhibarea primelor etape ale ciclului infecțios al virusului. Salvia și uleiul esențial de salvie adaugă capsulelor capacitatea de a proteja împotriva virusurilor și infecțiilor.

De milenii, menta a fost folosită ca simbol al ospitalității. În Grecia antică, mesele erau unse cu mentă în întâmpinarea vizitatorilor. În Orientul Mijlociu, ceaiul de mentă era și este încă oferit oaspeților la sosire. Există peste 600 de tipuri de plante de mentă, iar în compoziția capsulelor N-Vir 10 Forte, rolul mentei este să susțină sistemul respirator.

Uleiul esențial de Ravintsara (fabricat din copacii înalți de camfor din Madagascar) are, de asemenea, puternice proprietăți antiseptice și antivirale.

Pentru protecția permanentă a imunității: N-Vir 10 Forte

Sperăm că informațiile oferite te-au convins să acorzi atenție imunității tale în mod permanent. Nu uita că alături de o alimentație sănătoasă și mișcare, poți folosi întotdeauna remediile naturale.

N-Vir 10 Forte reprezintă o formulă concentrată dedicată imunității tale și este o resursă de încredere, realizată cu respectarea tuturor normelor europene. Dacă alegi să folosești N-Vir 10 Forte, fie sub formă de capsule sau ca amestec de uleiuri, te rugăm să ne trimiți impresiile tale.

Suntem întotdeauna bucuroși să aflăm că munca noastră își găsește rațiunea de a fi: să sprijine sănătatea oamenilor prin remedii naturale.

– Echipa Life

Surse:
https://www.healthline.com/nutrition/sage#TOC_TITLE_HDR_2
https://www.finedininglovers.com/article/what-you-probably-didnt-know-about-mint
https://www.researchgate.net/publication/47367300_Evaluation_of_antiviral_activity_of_fractionated_extracts_of_sage_Salvia_officinalis_L_Lamiaceae
https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/07315724.2020.1779554

Alătură-te conversației

Coș de cumpărături 0