Sanatate

Întrebările cele mai frecvente la cura cu ProstaVeg

Cât timp durează o cură?

O cură durează minimum 30 de zile, această perioadă fiind suficientă în cazurile foarte ușoare, precum și pentru prevenirea afecțiunilor prostatei. În cazul în care simptomele sunt deja foarte neplăcute ori afecțiunea este instalată de mult timp, curele vor fi de 60-90 de zile, așa încât organismul să aibă timp să se reechilibreze.

Trebuie făcute mai multe cure pe an sau este suficientă una?

Pentru preventia adenomului de prostată este suficientă o cură pe an. În schimb, o dată afecțiunea instalată, în cazurile ușoare se recomandă 2-3 cure pe an (fiecare cură cu o durată de 30 de zile), iar în cele mai dificile 3 cure pe an (de 60-90 de zile fiecare), cu o pauză de minimum 15 zile între ele.

În cât timp apar primele rezultate?

Cel mai frecvent rezultatele apar în 15-30 de zile, dar aceste cifre nu sunt obligatorii, pentru fiziologia fiecărui pacient răspunde diferit. Cele mai evidente rezultate sunt: diminuarea dificultății în urinare (disuria), rărirea numărului de treziri nocturne pentru urinare, diminuarea senzație de durere și presiune din zona prostatei, controlul mai bun al micțiunilor.

Trebuie ținută o alimentație specială în timpul curei?

Rezultate pozitive au fost obținute de toate categoriile de pacienți, indiferent de alimentație și stilul de viată. Este însă adevărat că o alimentație cu cât mai puțină carne, zahăr și aditivi alimentari va ajuta mult acțiunea oricărui tratament de prostată, mai ales pe termen mediu și lung. De asemenea, renunțarea la fumat și moderarea consumului de alcool este de un imens ajutor. Altfel, există riscul ca acțiunea terapeutică a principiilor active din produs să fie în mare măsură contracarată de toxinele introduse în corp, aplicandu-se nefastul mecanism Doi încarcă, doi descarcă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *