Sanatate
Posted in

Întrebările cele mai frecvente la cura cu ProstaVeg

Cura cu ProstaVeg pentru buna functionarea a prostatei
Posted in

Cura cu ProstaVeg durează minimum 30 de zile, această perioadă fiind suficientă pentru prevenirea afecțiunilor prostatei. Acesta este un produs unic, ce conține o formulă din nouă ingrediente vegetale. Dispune de o varietate impresionantă de căi prin care acționează pentru menținerea sănătății și pentru vindecarea bolilor prostatei. Baza produsului o constituie două extracte standardizate, cu o înaltă concentrație. Acestea contribuie la un reglaj hormonal rapid, respectiv activează puternic imunitatea.

La ora actuală, există o multitudine de studii ştiinţifice care arată potenţialul plantelor în tratamentul prostatei.

ProstaVeg are în componență două tipuri de extracte de Palmier pitic. Produsul înglobează atât principiile active liposolubile (solubile în substanțe grase), cât și pe cele hidrosolubile (solubile în apă) din această plantă. Practic, produsul este primul de pe piața noastră care aduce în integralitate principiile active din fructul de Palmier pitic.

Cura cu ProstaVeg: Cât timp durează?

Cura cu ProstaVeg durează minimum 30 de zile. Această perioadă este suficientă în cazurile foarte ușoare, precum și pentru prevenirea afecțiunilor prostatei. În cazul în care simptomele sunt deja foarte neplăcute ori afecțiunea este instalată de mult timp, curele vor fi de 60-90 de zile, așa încât organismul să aibă timp să se reechilibreze.

Trebuie făcute mai multe cure pe an sau este suficientă una?

Pentru prevenția adenomului de prostată este suficientă o cură pe an. În schimb, odată ce afecțiunea s-a instalat, frecvența se schimbă. În cazurile ușoare se recomandă 2-3 cure pe an (fiecare cură cu o durată de 30 de zile). În ceea ce privește cazurile mai dificile, sunt indicate 3 cure pe an (de 60-90 de zile fiecare), cu o pauză de minimum 15 zile între ele.

În cât timp apar primele rezultate de la cura cu ProstaVeg?

Cel mai frecvent, rezultatele apar în 15-30 de zile, dar aceste cifre nu sunt obligatorii. Explicația constă în faptul că  fiziologia fiecărui pacient răspunde diferit. Cele mai evidente rezultate sunt: diminuarea dificultății în urinare (disuria), rărirea numărului de treziri nocturne pentru urinare, diminuarea senzație de durere și presiune din zona prostatei, controlul mai bun al micțiunilor.

Trebuie ținută o alimentație specială în timpul curei?

Rezultate pozitive au fost obținute de toate categoriile de pacienți, indiferent de alimentație și stilul de viață. Totuși, este adevărat că o alimentație cu cât mai puțină carne, zahăr și aditivi alimentari va ajuta mult acțiunea oricărui tratament de prostată, mai ales pe termen mediu și lung. De asemenea, renunțarea la fumat și moderarea consumului de alcool este de un imens ajutor. Altfel, există riscul ca acțiunea terapeutică a principiilor active din produs să fie în mare măsură contracarată de toxinele introduse în corp, aplicându-se nefastul mecanism Doi încarcă, doi descarcă.

 

Alătură-te conversației

Coș de cumpărături 0